пʼятниця, 13 квітня 2007 12:50

У Китаї створюють перше в світі "Місто жінок"

У нім всі рішення прийматимуть тільки жінки, вони ж каратимуть неслухняних чоловіків.

Насправді вже існуюче місто Чунцин (до речі, його вважають одним з найбільш динамічних мегаполісів КНР) перетворить один зі своїх крупних районів – Шуанцяо – в царство жінок. Цей квартал займає площу 2,3 квадратних кілометра, повідомляють місцеві газети.

Гасло "Жінка ніколи не помиляється. Чоловік не сміє відмовити жінці в проханні" буде висічене на воротах унікального міста.

На споруду міста з особливим статусом відводиться два роки. "Це місце повинне стати прекрасним місцем відпочинку і розваг", - вважає директор туристичного бюро Шуанцяо.- У будь-яких тургруппах, які відвідуватимуть це місто, жінки гратимуть вирішальну роль, це стосується відвідин магазинів і інших пунктів маршруту.

"Ми також готуємо проект закону міста, в якому чітко визначимо, яким чином повинен бути покараний чоловік і за що. Наприклад, пропонується примушувати неслухняних чоловіків стояти на колінах на нерівній дерев"яній дошці або мити посуд в ресторані", - додає вона, повідомляє РБК
Зараз ви читаєте новину «У Китаї створюють перше в світі "Місто жінок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі