середа, 26 березня 2008 18:37

У китайському салоні краси згоріли 8 осіб

Вісім чоловік стали жертвами пожежі в салоні краси міста Таньшань в китайській провінції Хебей.

Співробітник пожежного управління Таньшаня повідомив, що пожежа виникла в 4:30 ранку по пекінському часу (22:30 по Києву), коли в салоні спали 11 співробітників.

"Пожежники відразу прибули на місце, але локалізувати сильний вогонь вдалося тільки до 5:50 години ранку", - уточнив він.

Господар салону краси Ліу Ді повідомив пожежників, що троє службовців вискочили з вогню за мить до того, як будівля була обійнята полум"ям. Четверо співробітників згоріли живцем, оскільки не змогли покинути будівлю, що горіла, ще чотири людини померли від сильних опіків по дорозі в лікарню.

Пожежники встановили, що спалах відбувся через коротке замикання в електричній проводці будівлі салону краси. Поліцейські Таньшаня почали розслідування за фактом загибелі восьми жителів міста.

Мерія Таньшаня дала вказівку пожежному управлінню провести повну перевірку стану пожежної безпеки в приватних і державних підприємствах міста з посиланням на агентство "Синьхуа".

Зараз ви читаєте новину «У китайському салоні краси згоріли 8 осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі