пʼятниця, 11 червня 2010 15:33

У Карпатах три дні шукають туриста з Луганська

У Карпатах три дні шукають туриста з Луганська

Під час спуску з найвищої вершини українських Карпат Говерли від туристичної групи з Луганська відстав 33-річний Юрій Кисельов. Чоловіка не можуть розшукати три дні.

"Група із вісімнадцяти чоловік спускалася із Говерли ввечері, 9-го червня, - розповів Gazeta.ua співробітник Лазещинського пошукового загону Дмитро Климпуш. – Серед туристів були доцент та двоє асистентів кафедри географії Луганського університету. Решта туристів – студенти. Юрій Кисельов – доцент. Відстав непомітно. О пів на дванадцяту ночі туристи звернулися за допомогою до рятувальників".

На пошуки заблукалого вирушило 7 пошукових груп, задіяні собаки. Рятувальники обстежують територію між горами Говерла та Петрос. Слідів заблукалого туриста немає.

"Ми не розуміємо як турист міг заблукати: небо безхмарне, видимість висока, - сказав Дмитро Климпуш. – В таких випадках не виключено, що в туриста міг статися серцевий напад, або напав звір".

Зараз ви читаєте новину «У Карпатах три дні шукають туриста з Луганська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі