четвер, 05 липня 2007 17:49

У Канаді відкрилася "Порно-піца"

У Канадському місті Вінніпег (Winnipeg) відкрився заклад під назвою "Порно-піца", власник якого вирішив привернути клієнтів і підвищити продажі за допомогою порнографічних картинок, передає агентство AFP.

Зображення - від еротичних до жорсткого порно - розміщені на дні коробки з-під піци і з"являються перед замовником, по мірі того як він поїдає її вміст.

За словами власника "Порно-піци" Кори Вільдмана, ідея прийшла до нього під час перегляду порнофільмів, де кур"єри доставляють піцу самотнім домогосподаркам. Комерційний почин мав успіх: Вільдман розглядає пропозиції про відкриття філіалів по всій Канаді.

"Порно-піца" викликала різкий протест з боку батьківських організацій і груп по захисту прав дітей. Їх представники побоюються, що коробки потраплять до рук до малолітніх. Проте Вільдман відкинув всі звинувачення, заявивши, що його піца не продається особам до 18 років. Він також відзначив, що до його власного здивування 75 відсотків його клієнтів складають жінки, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «У Канаді відкрилася "Порно-піца"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі