понеділок, 31 березня 2008 15:00

У Голосіївському районі столиці чоловік зарізав свою матір

Трагедія сталася пізно ввечері, але правоохоронці дізналися про це лише за 17 годин. Про злочин повідомив міліціонерів сам підозрюваний.

Сім"я, де сталося вбивство, складалася з двох чоловік: 80-річної матері та її 44-річного сина. Чоловік шив одяг із шкіри.

Напередодні трагедії він прийшов додому близько 9-ї вечора. Вдома не був зранку. Двері відчинила старенька мати і почала лаятися: мовляв, син приходить пізно, по господарству не допомагає, гроші додому не приносить, а лише витрачає їх на своїх знайомих жінок.

У відповідь син схопив свій різак для шкіри й полоснув матір ним по шиї. Жінка впала на підлогу. Її тіло кілька разів здригнулося у конвульсіях і завмерло. Вона затихла назавжди.

Ірина Стахневич, прес–офіцер Голосіївського райуправління міліції: "До чергового РУ зателефонував чоловік, який повідомив, що вбив свою матір, і назвав адресу скоєння злочину".

Двері до хати були відчинені. Міліціонери побачили у коридорі труп старенької жінки. Поряд із тілом вбитої матері навколішках сидів її син.

Слідчим чоловік пояснив, що так просидів біля вбитої майже сімнадцять годин. А коли трохи оговтався - зателефонував до райуправління.

Розповів про сварку між ним та матір"ю. Більше пояснити нічого не зміг – тільки плакав й причитав.

Ірина Стахневич, прес–офіцер Голосіївського райуправління міліції: "Коли затриманий спілкувався зі слідчим, він не зміг пояснити причину скоєння злочину. Він не хотів нікого вбивати і зробив це несвідомо, так як не усвідомлював своїх дій".

Зараз підозрюваний під вартою. Слідчі чекають на висновки психіатричної експертизи. Якщо фахівці визнають чоловіка осудним, на нього чекає від семи до п"ятнадцяти років позбавлення волі, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «У Голосіївському районі столиці чоловік зарізав свою матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі