неділя, 02 січня 2022 02:52

У Генічеську родина перетворила двір на новорічну казку

У Генічеську родина перетворила двір на новорічну казку
На створення новорічних декорацій та їх встановлення батько із сином витратили 10 днів. Фото: скріншот з відео

У Генічеську Херсонської області сім'я облаштувала новорічне містo на своєму обійсті. На його створення пішло 10 днів.

Відео робочого процесу та його результату поширили у Youtube.

"Ми з татом 10 днів просиділи на даху, в палісаднику, у лісах на висоті, на цій арці, щоб закріпити десятки тисяч новорічних вогнів, кілометри гірлянд і понад 5 тис. пластикових хомутиків, аби подарувати вам по-справжньому новорічний настрій", - сказав син голови родини Олексій.

Спочатку батько з сином створювали креслення майбутніх декорацій. Потім майстрували їх з арматури та зварювали спеціальним апаратом. Далі встановлювали основу та розміщували на неї кольорові гірлянди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Склали новорічний рейтинг найкращих ялинок України

У результаті з'явився напис "Генічеськ-2022". Святковою декорацією вперше за роки прикрашання двору причепурили дах.

"Згідно з планом, у нас на будинку вперше буде щось світитися. Тому що до цього у нас завжди навколо все мерехтить, горить, а дах залишався темним", - зазначив Олексій.

Також батько із сином змайстрували 6-метрову ялинку, яка сяє неоновими вогнями, сніговика-саксофоніста, санчата з оленями й Санта-Клаусом та ще кілька декорацій.

У Києві 18 грудня запалили головну ялинку України на Софійській пл. Києва.

Ялинку цьогоріч прикрасили за тематикою Різдва - з вертепом і шатром. Коштує ялинка й декорації 25-27 млн грн. Організатори стверджують, що "такої ялинки у світі ще не робили".

Заввишки ялинка 30 м. Святкове дерево прикрасили 10 тис. іграшок червоного й золотого кольорів та гірлянда теплого світла завдовжки 10 км у вигляді великого купола.

Зараз ви читаєте новину «У Генічеську родина перетворила двір на новорічну казку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі