середа, 01 листопада 2006 10:28

У Феодосії вода з крана - шкідлива для здоров"я

На сесії Феодосійської міськради депутатська комісія оприлюднила підсумки перевірки діяльності місцевого водоканалу. За оцінками фахівців, вода в місті була визнана не питною.

Комісія звинуватила водоканал в небажанні розробляти план подальшого розвитку і внесла свої пропозиції щодо поліпшення ситуації з водопостачанням Феодосійського регіону.

Водночас комісія повідомила, що тарифи, прийняті депутатами раніше, не будуть змінені. Плата для населення становитиме 2 грн за 1 кубометр води.

На ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації, що склалася на об"єктах водопостачання у Феодосії, уряд Криму виділив 100 тисяч гривень з резервного бюджету республіки. За словами мера Феодосії Володимира Шайдерова, сьогодні практично по всій протяжності центрального водопроводу відбуваються колосальні втрати. Системі потрібен ремонт. Також необхідно прочистити тунель від Феодосійського водосховища до очисних споруд. На ремонт очисних споруд потрібно більше ніж 2,5 мільйона гривень, а на ремонт центрального водопроводу майже 3 мільйони, пишуть "Кримські вісті".

Зараз ви читаєте новину «У Феодосії вода з крана - шкідлива для здоров"я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі