неділя, 07 лютого 2010 20:02

У Донецьку депутат міськради розбив ТБ-камеру (ФОТО)

На виборчих ділянках у Донецьку знайшли 3 ручки зі зникаючим чорнилом і розбили ТБ-камеру, а Головного міліціонера Донецької області звинуватили в бездіяльності.

Глава Донецького облуправління міліції Микола Куп"янський заявив на прес-конференції, що міліції відомі 3 випадки, коли на виборчих ділянках бюлетені заповнювали кульковими ручками зі зникаючим чорнилом.

Зокрема на ділянці N 9, яка знаходиться на вул. Ткаченко в Ленінському районі Донецька (ОВК N43) члени комісії і спостерігачі знайшли ручку зі зникаючим чорнилом.

Незабаром після цієї події, приблизно о 18.00, в міліцію поступило повідомлення, що ділянка N 9 в Донецьку замінована. Зараз міліція проводить перевірку.

Під час прес-конференції Миколи Куп"янського міжнародний спостерігач Олег Жуковський заявив Миколі Куп"янському про те, що йому загрожували.

"На 32-ій ділянці в Донецьку (вулиця Шкільна, 5), - сказав Олег Жуковський, - Мені сказали, що посвідчення міжнародного спостерігача від США не достатньо, хоча я їм довів, що я зареєстрований в ЦВК. Міжнародний спостерігач від Росії піднявся з-за столу і почав мені загрожувати, що мене посадять, якщо я не піду".

"Я зараз приїхав з ділянки N 65, яка знаходиться в Пролетарському районі Донецька, - звернувся до Миколи Куп"янського Іван Галунга, довірена особа кандидата на пост Президента України Юлії Тимошенко, - Там член окружної виборчої комісії Людмила Власенко затримала автобус з карусельниками".

"Цих людей вона бачила на одній ділянці, потім на 2-ій, а коли вони приїхали голосувати на 3 ділянку, і почали протягувати паспорти, вона ці паспорти забрала, знаючи, що з цими документами вже двічі проголосували. Почалася заворушка, - повідомила довірена особа.

"Приїхав депутат міськради Жаріков Володимир, він же глава ПР в Пролетарському районі, і приїхали ми разом з журналістами сайту Новини dn.ua. Вони почали знімати що відбувається, а Жаріков розбив камеру знімальної групи - з розмаху прямо в залі при всіх стукнув і поламав камеру, а нас послав. Міліція дивилася на все це і не реагувала. Я просив міліцію втрутитися, але мені відповіли сміючись: "Ти сам розбив цю камеру!", - розповів Іван Галунга.

Микола Куп"янський пообіцяв Галунзі особисто розібратися в тому, що трапилось.

Охороняють порядок в Донецькій області, за інформацією Миколи Куп"янського, 9 тис. працівників ОВC. Як сказав Куп"янський, голосування проходить спокійно.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку депутат міськради розбив ТБ-камеру (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі