вівторок, 13 липня 2010 15:27

У Дніпропетровську затримали розповсюджувача дитячої порнографії

У Дніпропетровську затримали розповсюджувача дитячої порнографії

Співробітники Управління по боротьбі з торгівлею людьми Головного управління МВС України в Дніпропетровській області затримали зловмисника, який протягом року займався розповсюдженням дитячої порнографії в інтернеті.

Як повідомили в прес-службі ГУ МВС України в Дніпропетровській області, свою діяльність зловмисник ретельно конспірував, використовуючи дані, адреси і електронні грошові рахунки неіснуючих осіб.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання зловмисника були вилучені речові докази, які указують на злочинну діяльність молодої людини: персональний комп'ютер з високошвидкісним доступом до інтернету, різноманітні носії інформації із записом відеороликів порнографічного змісту, гроші в сумі майже 20 тис грн, електронні банківські картки, устаткування для запису DVD-дисків.

Відносно затриманого порушено кримінальну справу за ст.301 Кримінального кодексу України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів). Сам зловмисник знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.

Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську затримали розповсюджувача дитячої порнографії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі