пʼятниця, 21 травня 2010 15:12

Педофіл змушував учнів інтернату зніматися у порно

Педофіл змушував учнів інтернату зніматися у порно

Працівники відділу боротьби з кіберзлочинністю Департаменту боротьби зі злочинами пов"язаними з торгівлею людьми МВС України у ході реалізації матеріалів дослідчої перевірки затримали жителя Вінницької області, котрий упродовж 2007-2010 років виготовляв та збував у всесвітній інформаційній системі загального доступу Інтернет дитячу порнографію.

Про це повідомила прес-служба МВС України.

Для виготовлення фото- та відео матеріалу, зловмисник залучав хлопців віком від 11 до 14 років, яких підшукував серед учнів однієї з місцевих шкіл-інтернатів. Зйомки проводив у готельних номерах одного з міст Вінниччини.

Правоохоронці ідентифікували кілька потерпілих, під час допитів діти підтвердили факти вчинення щодо них розпусних дій, у тому числі статевих актів, а також проведення злочинцем зйомок порнографії за їх участю.

У ході подальшої перевірки встановлено, що керівництво навчального закладу, у якому навчалися потерпілі, упродовж 2009-2010 років з порушеннями встановленого порядку неодноразово надавали громадянину М. можливість проводити час із учнями закладу поза його територією. Навіть після появи у вихователів інтернату підозри про факти розбещень, відповідну перевірку не було проведено, а факти порушень правил щодо надання сторонній особі можливості спілкуватися з дітьми замовчувалися.

За результатами проведених заходів порушено кримінальну справу за ознаками злочину.

Зараз ви читаєте новину «Педофіл змушував учнів інтернату зніматися у порно ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі