понеділок, 09 листопада 2009 13:44

У Дніпропетровську чоловік перевозив зброю під виглядом іграшок

У Дніпропетровську чоловік перевозив зброю під виглядом іграшок
У Дніпропетровській обл. затримано чоловіка, який намагався приховати від митного контролю пневматичну зброю на 2,4 млн грн, повідомляє прес-служба Державної митної служби України.

За адресою одного з дніпропетровських підприємств з Китаю надійшов контейнер з товаром "Іграшки для дітей, пластмасове пневматична зброя". Для митного оформлення товару декларант подав митну декларацію, згідно з якою ставка мита становить 0%.

У ході митного контролю було проведено перевірку правильності класифікації згідно з товарною номенклатурою митного тарифу України.

У результаті було встановлено, що товар, який надано для митного оформлення, являє собою "Пластиково-металеву зброю, призначену для стрільби людиною у віці від 18 років, кульки для пневматичної зброї, пластиково-металеву гранату" зі ставкою мита 10% і вартістю 2 млн 389 тис. грн. Декларант таким чином намагався обійти митний контроль і зменшити обсяг необхідних платежів.

за даним фактом складено протокол про порушення митних правил за ст.352 Митного кодексу України (дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю).

РБК-Україна
Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську чоловік перевозив зброю під виглядом іграшок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі