четвер, 06 березня 2008 12:17

У дитячому садку Запоріжжя знайдений порошок невідомого походження

У Запоріжжі в дитячому садку знайдено порошок невідомого походження, повідомили в управлінні з надзвичайних ситуацій Запорізької обладміністрації.

"5 березня о 16.50 в дитячому садку N230 в Заводському районі на сходовій клітці вихователі знайшли білий порошок з неприємним запахом, при вдиханні якого відчувалося подряпування в горлі й носоглотці", - повідомили в управлінні.

20 дітей одразу ж вивели на вулицю, після чого відправили додому з батьками. На місце НП прибули співробітники науково-дослідного експертно-криміналістичного центру Управління МВС України в Запорізькій області, санепідстанції, аварійно-рятівної служби і мобільна оперативна група Головного управління МНС у Запорізькій області.

О 18.00 було завершено вологе прибирання і провітрювання приміщень дитсадка. Для проведення хімічного аналізу були взяті проби порошку. Яким чином порошок потрапив у дитсадок з"ясовують співробітники Заводського райвідділу міліції, повідомляє Интерфакс-Украина.
Зараз ви читаєте новину «У дитячому садку Запоріжжя знайдений порошок невідомого походження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі