вівторок, 26 лютого 2008 13:29

У Чернівцях викрито групу наркоторговців

Співробітники управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Чернівецькій області в результаті проведення операції викрили організовану злочинну групу, яка займалась розповсюдженням наркотиків.

Про це повідомила прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

Днями на перехресті вулиць Калинівська-Московської Олімпіади у місті Чернівці працівники УБОЗ УМВС зупинили автомобіль "ВАЗ-21099" під керуванням 26-річного чернівчанина, з 21 та 26-річними пасажирами. Під час огляду автомобіля в салоні працівники міліції виявили та вилучили пігулки "Екстазі", маріхуану та амфетамін. В цей же день були затримані і два інших учасника цієї групи 22 та 26-річних чернівчан. Двоє із затриманих вже неодноразово раніше притягувалися до кримінальної відповідальності, а один із них перебував у розшуку за нанесення тілесних ушкоджень.

Під час огляду затриманих та санкціонованих обшуків за місцем проживання у членів даної злочинної групи правоохоронці виявили та вилучили 430 пігулок "Екстазі", 218 грамів амфетаміну та 68 грамів маріхуани.

Як встановили співробітники УБОЗ, наркотики члени групи збували на дискотеках міста, а також отримували замовлення по телефону, після чого розвозили клієнтам. Так, наприклад, вартість однієї пігулки "екстазі" становила 50-60 гривень. Саме під час чергового розвозу "товару" троє із них були затримані. Після затримання 26-річний чернівчанин вже в приміщенні управління по боротьбі з організованою злочинністю вчинив опір працівнику міліції, погрожував фізичною розправою та службовими "неприємностями", намагався втекти та наніс працівнику міліції декілька ударів головою у груди та вкусив його за руку.

Наразі порушено кримінальну справу за другою частиною статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «У Чернівцях викрито групу наркоторговців ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі