середа, 03 березня 2010 16:41

У Чернігові дружина "замовила" чоловіка за $3 тисячі

У Чернігові дружина "замовила" чоловіка за $3 тисячі

2 березня співробітники СБУ спільно з працівниками міліції затримали чернігівку Наталію Молько за підозрою в тому, що вона замовила 48-річного чоловіка Миколу кілерові.

Подружжя - приватні підприємці торгують на одному з ринків Чернігова. Жили непогано. Але 23 лютого, під свято вони посварилися на ґрунті ревнощів. Він навіть видворив її з квартири і поміняв замки. Жінка винною себе не вважала. Тому вирішила помститися. Через знайомих почала шукати кілера.

Ця інформація дійшла до СБУ. Там оперативники розробили комбінацію, щоб жінка у пошуках кілера вийшла на підставну людину. Роль псевдокілера зіграв міліціонер.

Замовниця і псевдокілер зустрілися, обговорили деталі і ціну. Наталія віддала за роботу близько трьох тисяч доларів. На доказ виконання замовлення попросила, щоб кілер зняв з чоловіка золотий ланцюжок з хрестиком і забрав ключі від будинку. На цьому і розійшлися.

У призначене місце вбивства до чоловіка під"їхали оперативники облуправління МВС. Коли він дізнався про все, то спочатку навіть не повірив, а потім розплакався.

На наступну зустріч із замовницею кілер ніс ланцюжок "убитого" і зв"язку ключів. Після передачі "речдоків" її затримали.

Жінці загрожує до десяти років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «У Чернігові дружина "замовила" чоловіка за $3 тисячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі