четвер, 21 червня 2007 13:33

У будинку престарілих 10 людей загинули через підпал (ФОТО)


Прокуратура Омської області почала розслідування пожежі у будинку-інтернаті для літніх людей в Тарському районі Омської області, яка забрала життя десяти чоловік. Порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 167 КК РФ (умисне знищення або пошкодження майна, що призвело по необережності до смерті людини або інших тяжких наслідків).


Встановлено, що жертви пожежі у будинку престарілих задихнулися у диму. "Всі загиблі знайдені на третьому поверсі, де й було вогнище пожежі", - повідомив "Интерфакс" представник районного управління МНС. Люди намагалися врятуватися з будівлі, що горіла, але не змогли через  їдкий дим. Деякі з них, рятуючись, руками розбивали шибки.


За останніми даними, у приміщенні знаходилося 317 осіб: 301 пацієнт, вісім співробітників, шість будівельників і двоє гостей. Десять осіб загинули, всі вони чоловіки. З семи травмованих госпіталізовані четверо, двоє знаходяться в реанімації. 

На місці НП працює комісія експертів МНС і випробувальна лабораторія з Омська. Заступник глави адміністрації району Надія Аськаленко повідомила, що приміщення сільського будинку престарілих було обладнане сучасною пожежною сигналізацією, повідомляє Лента.ру.
 

Зараз ви читаєте новину «У будинку престарілих 10 людей загинули через підпал (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі