субота, 01 грудня 2007 14:28

У Борисполі застрелили політконсультанта Блоку Литвина

У Борисполі застрелили політконсультанта Блоку Литвина
У Борисполі невідомі розстріляли одного з політтехнологів Блоку Литвина Олега Шеремета.

Як повідомили в ЦГЗГУ МВС Київської області, в 23.20 в міліцію надійшло повідомлення від медсестри міської лікарні Борисполя про те, що громадянин України Олег Шеремет був доставлений в лікарню з вогнепальними пораненнями. Від отриманих поранень він помер в лікарні.

Обласне управління МВС порушило кримінальну справу по факту події.

Як передає "5 канал", вбивство сталося в Борисполі біля під"їзду будинку, де жив Шеремет. Невідомі зробили п"ять пострілів.

Шеремет був політконсультантом однієї з американських компаній. На позачергових виборах у Верховну Раду він керував групою американських політтехнологів на чолі з Гері Келнером, які консультували Блок Литвина.

Як повідомлялося раніше, 26 жовтня цього року в Києві вже робили замах на Шеремета.

Газета "Хрещатик" повідомляла, що тоді Шеремет вийшов з будинку до автомобіля, щоб відправитися на зустріч до Бориспільської районної державної адміністрації. Біля машини на нього напали двоє невідомих і нанесли декілька ножових поранень і ударів бітами. Не дивлячись на це, потерпілий зміг доїхати до місця зустрічі, де йому викликали "швидку".

За даними газети "Хрещатик", Шеремет є комерційним директором "Земельно-ресурсного клірингового центру" і займається юридичною підтримкою жителів сіла Велика Олександрівка з питання продажу земельних паїв. В день замаху мала відбутися зустріч з представниками компанії, яка хотіла викупити ці паї, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «У Борисполі застрелили політконсультанта Блоку Литвина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі