середа, 24 лютого 2010 19:23

У Борисполі патріарха Кирила зустріли митрополит Володимир і Порошенко

У Борисполі патріарха Кирила зустріли митрополит Володимир і Порошенко

Предстоятель Російської православної церкви патріарх Кирил прибув в Україну.

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" патріарха зустрічали представники духівництва Української православної церкви, митрополит Володимир і міністр закордонних справ України Петро Порошенко.

У Синодному інформаційно-просвітницькому відділі УПЦ МП сьогодні повідомили, що напередодні святкування Собору всіх преподобних Києво-Печерських Святіший Патріарх помолиться в Хрестовоздвиженському храмі Києво-Печерської лаври і відвідає печери, де поклониться мощам преподобних.

В день пам`яті Іверської ікони Божої Матері 25 лютого в Трапезному храмі Києво-Печерської лаври Святіший Патріарх Московський і всієї Русі Кирил разом із Митрополитом Київським і всієї України Володимир звершить молебень, під час якого молитиметься за Україну і український народ.

Після молебню Святіший Патріарх у співслужінні предстоятеля Української православної церкви МП і постійних членів Священного синоду УПЦ МП звершить Літургію Передосвячених дарів.

Під час візиту запланована зустріч з новообраним Президентом України Віктором Януковичем.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У Борисполі патріарха Кирила зустріли митрополит Володимир і Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі