вівторок, 06 листопада 2007 09:52

У Австралії крокодила посадили під арешт

Поліцейські невеликого австралійського містечка, розташованого на півострові Гоув, заарештували і протримали майже добу за ґратами крокодила, яки напав на групу рибалок. Тварині були "пред"явлені" звинувачення в надмірному прояві агресії. У четвер група рибалок-любителів ставила свій човен на кіль на території яхтового клубу Nhulunbuy, коли на чоловіків, за їхніми словами, напав великий крокодил. У результаті нападу ніхто не постраждав, проте перелякані рибалки повідомили про інцидент у поліцію.

Небагато пізніше попередження про знаходження на території клубу крокодила було трансльоване по радіо, а потім рептилія була спіймана співробітниками організації Parks and Wildlife.

Зубастого арештанта помістили в камеру поліцейського відділку і протримався там усю ніч. Лише наступного дня крокодила перевезли в більш відповідне середовище проживання – на розташовану неподалік крокодилову ферму, повідомляє РБК.

Зараз ви читаєте новину «У Австралії крокодила посадили під арешт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі