понеділок, 04 липня 2016 09:58

Туреччина висунула звинувачення 13 затриманим у зв'язку з терактом в Стамбулі

Туреччина висунула звинувачення 13 затриманим у зв'язку з терактом в Стамбулі

Підозрюваним, серед яких 10 турецьких громадян і троє іноземців, пред'явили звинувачення у вбивстві, створення загрози єдності держави, а також в участі у терористичному угрупованні, передає zn.ua.

За останніми даними, за підозрою в організації теракту затримано понад 40 осіб. Раніше також повідомляли, що теракт, який забрав життя 43 осіб у Стамбулі 28 червня, скоїли троє смертників із громадянством Росії, Узбекистану і Киргизії. Влада Туреччини заявила про причетність до терактів бойовиків угруповання ІДІЛ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рятувальники знайшли тіла усіх загиблих членів екіпажу Іл-76

Нагадаємо, у міжнародному терміналі аеропорту Стамбула ввечері 28 червня сталися вибухи. Атаки скоїли троє смертників, розповів губернатор Стамбула Васип Шахін. Загинули 43 і поранені 239 осіб. Серед загиблих - одна українка. Ще 3 людини (одна жінка і двоє чоловіків) перебували в лікарнях Стамбула. Відповідальність за напад взяла на себе терористична група "Ісламська держава".

Зараз ви читаєте новину «Туреччина висунула звинувачення 13 затриманим у зв'язку з терактом в Стамбулі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі