четвер, 29 жовтня 2009 23:23

Турчинов звинуватив в епідемії пневмонії владу Тернопільщини

Турчинов звинуватив в епідемії пневмонії владу Тернопільщини

Перший віце-прем"єр-міністр України Олександр Турчинов закликав фармацевтичні компанії не спекулювати на темі епідемії невідомого вірусу грипу і не піднімати ціни на медичні препарати.

З такою заявою він звернувся у четвер ввечері в ефірі "5 каналу".

"Не паразитуйте на проблемах наших громадян і не грайтесь з цінами. За це доведеться відповідати. Тут ми не будемо жартувати і будемо діяти достатньо жорстко", - наголосив Турчинов.

Віце-прем"єр сказав, що через клінічну ситуацію, яка склалася в Західній Україні, уряд відрядив з центру найкращих фахівців. За його словами, зараз проводяться всі аналізи, які тільки можливо, з використанням сучасного обладнання і сучасної техніки.

"Хотів би ще раз повторити, що тут не треба панікувати, а треба своєчасно звертатись до лікарів", - відмітив Турчинов.

Він зауважив, що одна із проблем, чому у Кабміні затягнули з цим питанням, те, що керівництво Тернопільської області декілька тижнів не інформувало центр.

"Тільки після того як побачили, що не можуть впоратись з ситуацією, вийшли на прес-конференцію замість того, щоб одразу поінформувати Київ про проблеми області", - розповів віце-прем"єр.

Турчинов також додав, що завтра о 12 годині збирає в уряді надзвичайну державну протиепідеміологічну комісію для того, щоб відпрацювати детальні заходи.

"Думаю, що про це буде поінформована вся громадськість нашої держави", - підкреслив він.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Турчинов звинуватив в епідемії пневмонії владу Тернопільщини ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі