четвер, 29 жовтня 2009 16:52

На Рівненщині люди гинуть від невідомої інфекції

На Рівненщині люди гинуть від невідомої інфекції

29 жовтня на Рівненщині померло двоє осіб. Ці смерті пов"язують із грипом. Наразі медики області радяться стосовно зростання захворюваності на ГРВІ.

У Костополі померла 28-річна жінка. Лікарі запевняють: від простуди. Точної причини смерті медики назвати не можуть, тому що родичі жінки відмовились від розтину.

29 жовтня у Рівненській обласній лікарні в реанімації помер працівник рівненського телебачення "Сфера-ТВ" Руслан Гурман родом з Прикарпаття. За попередньою інформацією, чоловік помер від пневмонії.

Наразі у Рівному зростає кількість звернень за медичною допомогою. За останню добу зафіксовано 60 викликів "швидкої" зі скаргами на високу температуру та підозрою на грип і ГРВІ.

Кількох людей у стані середньої важкості госпіталізовано.

Для порівняння, до 28 жовтня кількість подібних викликів становила не більше 10–20 випадків на добу.

В Україні у трьох західних областях – Львівській, Тернопільській та Івано-Франківській - вже померло понад 20 людей, як свідчить попередній діагноз, від пневмонії. Поки наявність так званого "свинячого" грипу у померлих не підтвердили, але остаточні результати стануть відомі за дві доби, коли додаткові аналізи проведуть у Лондоні.

Зазначимо, 29 жовтня стало відомо про перший в Україні випадок смерті саме від "свинячого" грипу. Померлим виявився мешканець закарпатського містечка Воловець. Інший пацієнт з симптомами грипу А/H1N1 був госпіталізований в обласну інфекційну лікарню Ужгорода.

За матеріалом ОГО.ua

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині люди гинуть від невідомої інфекції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі