середа, 14 липня 2010 15:51

Тулуб звільнив "козачку-берегиню" за байдужість до громадян та скандали

Тулуб звільнив "козачку-берегиню" за байдужість до громадян та скандали

13 липня губернатор Черкащини звільнив начальницю Головного управління з питань внутрішньої політики Черкаської ОДА Елеонору Левицьку, 44 роки. Причина звільнення - "за байдуже ставлення до звернень громадян".

За останні кілька місяців після приходу нового губернатора Левицька стала фігурантом кількох гучних скандалів.

4 червня під час урочистостей з нагоди Дня журналіста черкаський голова облдержадміністрації Сергій Тулуб попросив присутніх вшанувати хвилиною мовчання усіх померлих за рік журналістів. На проекційному екрані демонструвалися фото небіжчиків. З великим здивуванням черкасці побачили на екрані фото присутнього у залі 73-річного Миколи Сніжка.

За півгодини після відзначення лауреатів та невеличкого концерту рятувати ситуацію вийшов заступник Тулуба Анатолій Чабан. Він вручив Сніжкові букет квітів і побажав йому жити "до ста років."

У третій декаді червня голова ОДА висловив незадоволення роботою відділу внутрішньої політики через скандал з городищенською газетою.

"У Городищі через конфлікт з владою на межі закриття місцева районна газета "Вісник Городищини". А я про це дізнаюсь з вуст журналістів. Робота відділу негативна", – дорікнув Тулуб Левицькій.

Останній недогляд Левицької — привітання президента Януковича з Днем Конституції, написане з помилками. На них слово "днем" було написано з маленької букви, хоча треба з великої.

У прес-службі ОДА кореспонденту Gazeta.ua повідомили, що цих білбордів адміністрація не замовляла. Проте вже наступного дня у місті висіли виправленні привітання.

Як повідомив Сергій Тулуб на пресконференції 14 липня, останною краплею щодо звільнення з роботи Елеонори Левицької стала зустріч з ветераном війни з райцентру Кам'янка Федором Людним.

Чоловік 5 років оббиває пороги облдержадміністрації з проханням допомоги, – розповідав губернатор. – Написав книгу, заплатив за її друк видавництву вісім тисяч. А ті ні книгу не надрукували. А Елеонора Антонівна мені показує стос паперів і каже, що не може допомогти людині. Знайдемо людину, яка зможе. Соромно, зараз же рік ветеранів.

Елеонора Левицька за фахом юрист. Довгий час працювала в обласному управлінні юстиції, де проти неї прокуратурою було порушено 6 кримінальних справ. Левицьку амністували. Елеонора Левицька є полковником Українського реєстрового козацтва та Берегинею обласного козацького товариства.

Зараз ви читаєте новину «Тулуб звільнив "козачку-берегиню" за байдужість до громадян та скандали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі