понеділок, 08 липня 2019 12:12

Тука про телеміст NewsOne: "Це тільки початок"

Тука про телеміст NewsOne: "Це тільки початок"
Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і вимушено переміщених осіб України Георгій Тука. Фото: 24 канал.

У п'ятницю, 12 липня, відбудеться телеміст між українським телеканалом NewsOne і кремлівським пропагандистським телеканалом "Россия 1".

"Це діалог між народами України і Росії заради миру", — запевняють у студії телеканалу.

"Це загроза національній безпеці України. Вважаю, що діяльність цілої інформаційної мережі Медведчука становить загрозу для національної безпеки нашої держави.", — попереджає у бліц-інтерв'ю "OBOZREVATEL" заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і вимушено переміщених осіб України Георгій Тука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Знову на Майдан?" - російський телеміст на NewsOne розізлив політиків

Міністр Тука каже, що було би непогано скликати РНБО щодо "телемосту". При чому, це треба було робити давно.

"На жаль, пасивна імпотентна позиція та попередньої влади, і нині чинної становить загрозу саме для національної безпеки країни, що воює. Треба забороняти діяльність цілої мережі інформаційних ресурсів Віктора Медведчука. Це стосується діяльності низки телеканалів, інтернет-ресурсів, друкованих видань".

Телеміст - це тільки перший крок у використанні одного з ресурсів так званої м'якої сили, заявляє міністр.

"За ним підуть інші кроки у тому ж напрямі, які фактично агітуватимуть населення України повернутися в лоно "великого братнього народу", - резюмував він.

Український політикум забив на сполох через план російських пропагандистів провести так званий телеміст із українським телеканалом NewsOne. Такий ефір – ідея Кремля, вигідна лише Путіну. Його проведення може мати дуже погані наслідки для України, попереджають експерти.

Зараз ви читаєте новину «Тука про телеміст NewsOne: "Це тільки початок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі