вівторок, 03 липня 2007 18:20

Троє молодиків забили односельця через пляшку горілки на Тернопільщині

Трьох жителів села Прошови Тернопільського району, серед яких неповнолітній, підозрюють у важких злочинах — нанесенні тілесних ушкоджень та вбивстві.

Молоді люди у пошуках горілки не зупинилися ні перед чим. Найстаршому із затриманих — лише двадцять, його братові — дев"ятнадцять, третьому з компанії виповнилося сімнадцять, повідомив головний спеціаліст центру громадських зв"язків облуправління внутрішніх справ Петро Колісник.

Незважаючи на такий молодий вік, юнаки вже добряче прикладалися до чарки. Саме горілчана згуба призвела до непоправного. Вони зайшли до 49-річного односельчанина. Чоловік жив один, теж любив випити, тож молодикам здалося, що прийшли за адресою. Проте пропозицію посидіти за чаркою й погомоніти господар не підтримав. За що й поплатився — з черепно-мозковою травмою, переломом ребер, закритим переломом кісток носа та іншими тілесними ушкодженнями того ж дня потрапив до лікарні. З помешкання потерпілого п"яні зловмисники забрали речі, які можна було продати, а також прихопили зі сховку пляшку з оковитою. Дорогою випили — і знову потягло на "подвиги".

Наступним місцем зупинки випивак стала занедбана хата ще одного товариша по пляшці. Розігріті чималою дозою алкоголю, молодики не стали церемонитися з господарем, а одразу перейшли до побоїв. Побили так, що медики, котрі згодом приїхали на місце злочину, 51-річному чоловікові вже допомогти не змогли.

— Нам вдалося затримати всіх трьох підозрюваних у скоєнні злочинів, — розповів начальник Тернопільського райвідділу внутрішніх справ Олександр Олійник. — Наразі з"ясовуються всі обставини трагедії, передає ХайВей.

Зараз ви читаєте новину «Троє молодиків забили односельця через пляшку горілки на Тернопільщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі