пʼятниця, 14 грудня 2007 08:29

Тропічний шторм "Ольга" забрав життя 22 людей

 Число жертв повеней, викликаних у Домініканській Республіці тропічним штормом "Ольга", продовжує збільшуватися у міру здійснення пошуково-рятувальних операцій, повідомляє ІТАР-ТАСС. Як повідомили у четвер представники влади карибської країни, зараз підтверджена загибель 22 осіб, більшість з них – в північній провінції Сантьяго, яка сильніше за інші постраждала від удару стихії. Для порівняння, по даним на вчорашній день жертвами стихії стали 9 осіб.

За даними Комітету з надзвичайних ситуацій, зараз з 137 населеними пунктами країни перервано наземне сполучення. Влада досі не відмінила тривожне попередження у 30 з 32 провінцій країни, хоча інтенсивність дощів на території республіки значно знизилася.

Шторм "Ольга" значно ослабів після того, як його епіцентр пройшов над територією Домініканської Республіки. В даний час він не представляє великої небезпеки, хоч і викликає опади на великій території карибського регіону.

Домініканська Республіка на початку минулого місяця сильно постраждала від тропічного шторму "Ноель". Тоді у карибській країні загинули і пропали безвісти в цілому 133 особи, тисячі будинків були зруйновані, стихія завдала величезного збитку інфраструктурі і сільському господарству.

Зараз ви читаєте новину «Тропічний шторм "Ольга" забрав життя 22 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі