понеділок, 05 вересня 2022 06:00

Три знаки зодіаку, до яких липнуть гроші та слава - гороскоп на 5 вересня

Три знаки зодіаку, до яких липнуть гроші та слава - гороскоп на 5 вересня
Важко буде поєднувати роботу й особисте життя. Фото: pixabay.com

5 вересня не спішіть змінювати роботу. Згодом надійдуть набагато вигідніші пропозиції. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Важко буде поєднувати роботу й особисте життя, - каже астрологиня. – Забуватимете про дні народження коханих та батьків. Не дивуйте, якщо вони розлютуються і гримнуть дверима. З'ясуєте, що вас підставив хтось із знайомих. Не сприймайте такі новини близько до серця, щоб не довелося потім лікувати невралгію та безсоння. Скоро все стане на свої місця. До Раків, Левів і Козерогів липнутимуть гроші і слава. Зараз ви маєте шанс змінити свої справи на краще".

Овен

Не чекайте, що все вдаватиметься легко. Якщо хочете чогось досягти, доведеться не досипати і працювати удвічі більше.

Телець

Хотітиметься тепла та ласки. Не чекайте, поки кохані засиплять вас увагою та компліментами. Беріть ініціативу у свої руки. Влаштуйте романтичний вечір, який перейде у пристрасну ніч.

Близнюки

Особливо вдалий день для жінок. Ви справите особливе враження на людину, якій хочете сподобатися. Чоловікам щаститиме у бізнесі. Знайдете хороших партнерів для співпраці.

Рак

Готуйтеся до серйозних змін на краще. Навіть розлучення не повинне засмучувати. Ще не відомо, кому пощастило більше. Не за горами знайомство з новим і більш достойним партнером.

Лев

Не розпитуйте коханих про колишні стосунки. Їхня розповідь вам не сподобається. Станете ще більше ревнивими. Перейдіть від балачок до важливих справ. Саме вам під силу змінити хід справ на роботі. Гроші йтимуть до ваших кишень.

Діва

Попрощайтеся з людьми, які зрадили вас. Зачиніть двері перед брехунами. Не наступайте вдруге на ті самі граблі. Звільніть у своєму серці місце для людини, яка варта ваших почуттів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дощ "накриє" лише одну область: оновили прогноз в Україні

Терези

Відповідальність за сімейний бюджет ляже на ваші плечі. Заощадити не вдасться. Доведеться сплатити за комунальні послуги і виділити частину заробітку на репетиторів для дітей.

Скорпіон

Згоратимете від цікавості. Особливі зміни відбудуться у житті ваших друзів, але ви про це дізнаєтеся останніми. Важко буде втримати щось у секреті. Відкрийте коханим свої найпотаємніші бажання.

Стрілець

Кохані втомилися від вашого бурчання. Не перетворюйтеся на енергетичних вампірів. Цінуйте те, що маєте.

Козеріг

Це час розлуки. На деякий час знову доведеться попрощатися з тими, кого любите. Не втрачайте оптимізму. Наступна зустріч не за горами.

Водолій

Стосунки з коханими триматимуться на вашій ініціативі. Чи готові ви і далі догоджати тим, хто використовує вас як запасний варіант?

Риби

Подорож з коханими завершиться серйозними змінами у житті. Захочете освідчитися чи зважитеся на переїзд до партнера.

В Україні перша половина осені буде теплою та посушливою. Упродовж вересня на значній території країни ще зберігатиметься літня погода.

Зараз ви читаєте новину «Три знаки зодіаку, до яких липнуть гроші та слава - гороскоп на 5 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі