неділя, 15 вересня 2024 14:49

"Треба знайти механізм для доповнення зусиль українських захисників неба" - Порошенко на зустрічі з Сікорським

Автор: eurosolidarity.org
 

П'ятий президент Петро Порошенко зустрівся в офісі "Євросолідарності" із міністром закордонних справ Польщі Радославом Сікорським.

"Радий вітати у нашому центрі допомоги Збройним силам та в нашому прозорому офісі доброго друга України, мого давнього товариша, міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського. Радек завжди там, де треба бути. Сьогодні він у Києві, вболіває за Україну, нашу боротьбу, перемогу та нашу демократію", - сказав Порошенко.

Автор: eurosolidarity.org
 

Лідер "Євросолідарності" розповів польському гостю про свою оцінку ситуації на полі бою, адже регулярно спілкується з військовими і командирами.

"Складні бої потребують складних рішень, і надання Україні права бити вглиб території Росії по військових об'єктах ворога - одне з таких рішень. Висловив надію на підтримку та адвокацію наших справжніх друзів і союзників", - написав Порошенко у соцмережах.

Він також наголосив: важливо продовжувати зміцнення "повітряного щита" над територією України, і треба знайти механізм для доповнення зусиль українських захисників неба та потенціалу союзників.

"Не оминули увагою питання стратегічної безпеки для Європи та світу. Жодного іншого рішення у цьому питанні немає, окрім членства України в НАТО", - наголосив пʼятий президент.

"Окрему увагу присвятили ситуації в Україні, викликам нашій економіці, енергетиці, інфраструктурі в цілому, а також демократії, верховенству права, свободі слова, важливості розвитку багатопартійного парламентаризму", - повідомив Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «"Треба знайти механізм для доповнення зусиль українських захисників неба" - Порошенко на зустрічі з Сікорським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі