вівторок, 15 грудня 2009 18:13

Тобі Магуайр не зніматиметься у фільмі "Гоббіт"

Тобі Магуайр не зніматиметься у фільмі "Гоббіт"

Тобі Магуайр не задіяний у переговорах на роль Більбо Бегінса у фільмі "Гоббіт", повідомляє Aceshowbiz

Незважаючи на повідомлення про те, що Американська асоціація мистецтв (ААМ) і продюсери вели переговори щодо того, щоб актор зіграв головну роль, його секретар спростував ці чутки.

Тобі Магуайр не відкладе свій костюм людини-павука, щоб зіграти в іншому блокбастері. Невдовзі після того, як було оголошено, що Тобі зіграє Більбо Бегінса у майбутній стрічці режисера Гільєрмо дель Торо, його секретар заявив, що це все неправда.

Вперше новина про те, що 34-річного актора можна буде побачити в екранізації ще одного твору Толкієна з"явилася на сайті Latino Review.

Пізніше сайт запевнив, що вони мали на увазі лиш те, що ААМ і продюсери "Гоббіта" тільки розпочали переговори з Магуайром щодо участі в фільмі. Водночас було зазначено, що він не проходив кастинг і пропозиція йому не була зроблена.

Тобі Магуайр своїй популярності завдячує ролі Пітера Паркера - людини-павука з фільму "Людина-павук". На великий екран актор має повернутись завдяки запланованим зйомкам у фільмі "Людина-Павук-4".

Що стосується "Гоббіта", то очікується, що стрічка буде відтворенням подій роману з додатковими сценами, що перегукуються з "Володарем перстнів".

Прем"єра першого фільму пригодницької фантазії запланована на грудень 2011 року, другого - ще через рік.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тобі Магуайр не зніматиметься у фільмі "Гоббіт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі