понеділок, 02 жовтня 2017 19:42

Тимошенко вручили протокол про незаконний перетин кордону

Тимошенко вручили протокол про незаконний перетин кордону
Лідеру фракції "Батьківщина" Юлії Тимошенко вручили адміністративний протокол про незаконний перетин державного кордону. Фото: РИА Новости Украина

Лідеру фракції "Батьківщина" Юлії Тимошенко вручили адміністративний протокол про незаконний перетин державного кордону.

Про це повідомив помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян.

"Правоохоронці в рамках своїх повноважень вручили Тимошенко протокол про незаконний перетин кордону 10 вересня", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасник АТО знепритомнів на суді щодо сутичок на кордоні

Водночас він відмовився назвати прізвища інших нардепів, яким були вручені протоколи, зазначивши лише, що "Тимошенко стала третьою".

10 вересня Міхеіл Саакашвілі повернувся в Україну. Не пройшов прикордонного контролю на пункті пропуску "Шегині" на Львівщині. Через це виникли сутички між його прихильниками та правоохоронцями. Прибічники екс-губернатора Одещини прорвали ланцюг прикордонників. 11 поліцейських і п'ятеро прикордонників отримали тілесні ушкодження.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вручили протокол про незаконний перетин кордону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі