пʼятниця, 31 липня 2009 10:05

Тимошенко привітала збірну України, але припустилась пафосної помилки

Тимошенко привітала збірну України, але припустилась пафосної помилки

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко привітала збірну України з виходом у фінал Чемпіонату Європи з футболу серед хлопців до 19 років.

"Від щирого серця поздоровляю вас з історичним досягненням - виходом у фінал Чемпіонату Європи по футболу-2009 серед хлопців до 19 років! Вперше українці досягли таких висот на юнацькому Євро (насправді збірна України грала у фіналі юнацького Євро-2004 проти збірної Іспанії - ред.)".

"Я впевнена: це відбулося не тільки завдяки спортивній майстерності вас, гравців, і ваших тренерів, але й завдяки несамовитій підтримці рідних стін, рідного поля. Адже не тільки міста-господарі юнацького Євро-2009 - Донецьк і Маріуполь - але і вся Україна в ці дні щиро вболіває за вас!"

"Попереду найголовніше випробування - фінал Чемпіонату, поєдинок з могутньою збірною Англії. Прошу вас максимально сконцентруватися на підготовці до матчу і продемонструвати 2 серпня всі свої можливості. Впевнена: Кубок переможців повинна отримати саме збірна України! Тримаєтеся!", - сказано в поздоровленні Тимошенко, повідомляє Управління в зв"язках зі ЗМІ секретаріату Кабінету міністрів.

Нагадаємо, що вчора, в четвер 30 липня збірна України U-19 виграла з рахунком 3:1 в півфіналі чемпіонату Європи у збірної Сербії. В неділю наша команда зіграє фінальний матч зі збірною Англії.

Gazeta.ua, РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко привітала збірну України, але припустилась пафосної помилки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі