середа, 18 листопада 2009 11:59

Тимошенко доручила надзвичайній комісії подумати про карантин

Тимошенко доручила надзвичайній комісії подумати про карантин

Державна надзвичайна протиепідеміологічна комісія на засіданні в п"ятницю проаналізує інформацію про боротьбу з епідемією грипу і ГРВІ в Україні і ухвалить рішення про продовження або відміну карантину.

Таке доручення дала прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко в середу, відкриваючи засідання уряду.

"Я доручаю в п"ятницю провести спеціальне засідання надзвичайної протиепідеміологічної комісії на чолі з Олександром Турчиновим (перший віце-прем"єр України), - сказала вона.

Глава уряду доручила на засіданні проаналізувати інформацію з регіонів про боротьбу з епідемією.

При цьому Ю.Тимошенко додала, що в цілому в країні ситуація із захворюваністю неоднорідна, оскільки в частині регіонів, у тому числі і Києві, епідпоріг перевищений, а частина областей східної і південної України не досягли його. Тому в ході засідання прем"єр доручила визначитися, "де і як ми припинятимемо певні карантинні заходи".

Ю.Тимошенко також відзначила, що уряд має намір найближчим часом затвердити стратегію проведення вакцинації в країні.

"Ми відпрацюємо і найближчим часом приймемо стратегію, яка стосується вакцинації в Україні", - сказала вона. Прем"єр відзначила, що стратегія стосуватиметься не тільки отримання вакцин проти грипу і ГРВІ, а і інших захворювань.

За матеріалом Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко доручила надзвичайній комісії подумати про карантин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі