четвер, 29 липня 2021 15:47

Тікати буде нікуди: блогер оцінив смертельно небезпечний курорт на Одещині

Тікати буде нікуди: блогер оцінив смертельно небезпечний курорт на Одещині
Лебедівка має небезпечні пляжі. Фото: focus.ua

Український блогер Євген Панюта оцінив відпочинок у селі Лебедівка Білгород-Дністровського району Одеської області. Околиці населеного пункту омиває Чорне море.

"Пляжі в Лебедівці гарні, але небезпечні. Розташовані прямо під величезним обривом. Смуга пляжного піску доволі вузька. Море постійно підмиває глиняний крутосхил. Є ризик його обвалення, а тікати буде нікуди. Подібні випадки вже були", - сказав Панюта.

Попри небезпеку на курорті чимало відпочивальників. Зупиняються біля самої води з наметами. Проте в Лебедівці є і звичні пляжі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неподобство в Коблеві - блогер оцінив відпочинок на чорноморському курорті

"Варіантів житла в Лебедівці достатньо. Є місця для кемпінгу, можна оселитися безпосередньо в селі, орендувавши будинок, кімнату чи номер у готелі", - пояснює блогер.

Вода в морі чиста, тепла. Медуз і морських бліх немає.А на дні можна ловити крабів.

Український блогер Євген Панюта протестував відпочинок у селі Санжійка Овідіопольського району Одещини. Це мало відомий курорт на березі Чорного моря, ідеально підійде для тихого сімейного або дикого відпочинку.

У Санжійці незвичайний спуск до моря. Невелику смугу пляжу відділяє від дороги величезний обрив.

Зараз ви читаєте новину «Тікати буде нікуди: блогер оцінив смертельно небезпечний курорт на Одещині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі