пʼятниця, 16 липня 2021 18:48

Неподобство в Коблеві - блогер оцінив відпочинок на чорноморському курорті

Неподобство в Коблеві - блогер оцінив відпочинок на чорноморському курорті
Коблево вразив кількістю розваг. Фото: tamtour.com.ua

Блогер Евген Панюта оцінив відпочинок на одному з найпопулярніших українських курортів - Коблеві в Миколаївській області.

На місцевих пляжах багато туристів навіть в будні, зазначив блогер на відео в YouTube.

Коблеве завойовує добре розвиненою інфраструктурою. Тут є аквапарк, дельфінарій, кав'ярні, різноманітні водні розваги, великий вибір житла для оренди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На пляжі кусають жуки. У морі - жалять медузи - блогер оцінив дикий відпочинок у Приморському

Вхід у море зручний, але біля берега багато дрібних зелених водоростей. Вода тепла, але зеленувата.

"Мінус у тому, що водні розваги прямо біля людей, які плавають. Між відпочивальниками буквально проносяться водні скутери. Це не зовсім безпечно. Неподобство", - сказав Панюта.

Тревел-блогер Євген Панюта взявся тестувати відпочинок на морських курортах України. Зокрема, під приціл потрапив острів у Каркінітській затоці Джарилгач. Він є найбільшим островом України й Чорного моря.

Щоб потрапити на Джарилгач, спершу треба приїхати в місто Скадовськ Херсонської області. Потім на поромі пливти на острів. Вартість квитка 200 грн. На острові є дикі пляжі, малолюдні, є з накриттями, шезлонгами, туалетом і кав'ярнями. Він біля причалу, тому людей там значно більше. Також є джерело з чистою питною водою.

Зараз ви читаєте новину «Неподобство в Коблеві - блогер оцінив відпочинок на чорноморському курорті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі