четвер, 28 грудня 2017 07:56

Тепло, але з сильними вітрами: яка погода чекає українців

Тепло, але з сильними вітрами: яка погода чекає українців
Температура повітря залишиться високою, протягом дня +2…+8, на півдні +7…+13. Фото: comments.ua

Сьогодні Україна виявиться між циклоном, який розгулявся в Європі і стримуючими антициклонний барикадами зі сходу, що принесе суху і теплу погоду.

"28 грудня в Україні опадів не передбачається. А прояви цієї метеонестійкості покажуть себе сильним вітром в західних, центральних і північних областях", - на своїй сторінці в Facebook пише синоптик Наталія Діденко.

Температура повітря залишиться високою, протягом дня +2…+8, на півдні +7…+13.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дивна "примарна" медуза у небі налякала жителів Австрії

У чотирьох областях України новорічна ніч пройде з мокрим снігом.

Синоптик Діденко також розповіла, якою буде новорічна ніч в Україні. Зокрема, де пройде мокрий сніг.

"До 31 грудня, максимальна температура повітря в Україні складе + 2 + 8 градусів, на півдні до + 10 + 12 градусів. А в областях Чернігова, Харкова, Сум, Полтави і Луганська 0 + 4 градуси. переважатиме суха погода, завтра на північному сході невеликі опади, а 29-30 грудня в більшості областей пройдуть дощі, місцями з мокрим снігом ", - пише Наталія Діденко.

1 січня українці зустрінуть з потеплінням до +12, але не скрізь - в деяких південних регіонах. При цьому в Чернігівській, Рівненській та Житомирській областях можливий дощ з мокрим снігом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різдво у Львові схоже на Великдень

У новорічну ніч температура повітря не опуститься нижче нуля. 1 січня отримаємо чергову порцію потепління до 4°С. Ні дощу, ні снігу чекати не варто. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів київський астролог Віктор Давидов. Він склав прогноз погоди на 2018 рік.

Зараз ви читаєте новину «Тепло, але з сильними вітрами: яка погода чекає українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі