субота, 26 червня 2010 17:16

Митники зірвали святкування Дня Кракова у Львові

Митники зірвали святкування Дня Кракова у Львові

20 депутатів краківської міської ради три години протримали на міжнародному пункті пропуску Шегині-Медика. Через це вони не потрапили на урочистості до Львова.

Про це розповів голова фракції "Пора" у Львівській міській раді Петро Адамик.

"Вони їхали до Львова на святкування Днів Кракова. Це була офіційна делегація, яка мала всі посвідчення, лист від генерального консула. Людей без причин затримали на кордоні, вони пропустили усі урочистості", - заявив Адамик.

Львівські депутати звернулися до Митної служби України з проханням посилити контроль за виконанням службових обов"язків їхніми працівників та жорсткіше карати за промахи. У зверненні депутати нагадують, що Львів наближається до проведення Євро-2012, готується зустріти численних гостей. Тому митний контроль має проходити цивілізованіше.

"Ми тут розказуємо, який гостинний Львів, а іноземці нам одразу дорікають: "Про ваших митників так не скажеш...". Митник має пам"ятати, що він першим зустрічає іноземця і формує враження про країну. Я думаю, щодня перед зміною митнику слід нагадувати про усмішку. Не можуть усміхатися природно, нехай усміхаються по-американськи. Зараз "контрабанді - стоп", тому митники перекинулися на пасажирський потік. Без причин придираються до будь-чого, щоб заробити своїх 20 доларів "в паспорт", - додав Адамик.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Митники зірвали святкування Дня Кракова у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі