субота, 12 жовтня 2024 08:31

Так щастить раз на мільйон: ці чотири знаки отримають усе, чого хочуть

Так щастить раз на мільйон: ці чотири знаки отримають усе, чого хочуть
Зроблені цими днями покупки будуть вдалими. Особливо якщо йдеться про мобільні телефони. Фото: pixabay.com

12-13 жовтня зумієте придбати недорого річ, про яку давно мріяли. Пильнуйте за акціями та розпродажами. Це дозволить насолодитися покупками сповна.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вихідні обіцяють бути вдалими, - говорить астрологиня. - Подорожуйте, проводьте час зі своїми друзями, займайтеся спортом. Корисною буде будь-яка активність. Не бажано займатися роботою, яка потребує тривалого зосередження. Увага швидко розсіюватиметься. Підводитиме пам'ять. Зроблені цими днями покупки будуть вдалими. Особливо якщо йдеться про мобільні телефони й іншу електроніку. Але одяг і взуття краще купити іншим разом. Можна легко помилитися з розміром чи кольором. Непристойно щасливими себе відчують Тельці, Раки, Діви і Козороги. Ці чотири знаки отримають усе, чого хочуть. Не сидіть у чотирьох стінах. Демонструйте, на що ви здатні. Так щастить раз на мільйон. Скористайтеся нагодою досягти своєї мети".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Триває тиждень випробувань, із яких вийдете переможцем. Доля випробовуватиме вас на стійкість і вірність. Поряд може опинитися два партнери. Вчасно зробіть свій вибір.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Ви не стомлюєтеся експериментувати. Важко буде прийняти остаточне рішення. Нагадають про себе слабкі сторони ваших проектів. Зумієте виправити помилки. Не смітіть грошима. Відкладіть покупку меблів та кухонної техніки.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не беріться за справи, які вимагають пробивних здібностей. Зараз ви не здатні когось переконати чи переманити на свою сторону. Вихідні принесуть додаткові заробітки. Виділіть гроші на ремонт сантехніки.

Рак (22 червня - 22 липня)

Користуйтеся усіма шансами, які випадатимуть на вашому шляху. Пильнуйте за змінами на робочому місці. Будьте готові вчасно зреагувати. Друзі допоможуть налагодити діалог з коханими.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Розраховуйте на гроші, які маєте у кишені. Не сподівайтеся на фінанси партнерів. Запросіть коханих на побачення. Поліпшити атмосферу вдома допоможе відверта розмова.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Отримаєте чимало пропозицій, від яких важко буде відмовитися. Досвіду вам не позичати. Увечері в суботу повернуть давній борг. Частину зароблених грошей віддайте на благодійність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стануть непристойно багатими: астрологиня назвала знаки, до яких липнуть гроші та успіх

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Здаватиметься, що удача не на вашому боці. Те, що іншим даватиметься легко, вам буде не під силу. Зачекайте. Упевнено приймайте рішення і обдумуйте події, які відбуваються навколо. Поруч будуть люди, готові підтримати.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Зустрічі з вами уникатимуть друзі та кохані. Шукайте причину у своїй поведінці. Не робіть вибір між роботою і стосунками. Навчіться це мудро поєднувати.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не будуйте наполеонівських планів. Відкривати новий бізнес не слід. Розумно розпоряджайтеся грошима. Не варто брати позики.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не варто починати ремонт в оселі та змінювати імідж Результатом залишитеся незадоволені. Утримайтеся від пошуку романтичних пригод. Витратите багато сили, але бажаного результату не досягнете.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Ви часто не розумітимете людей, які вас оточують. Багато хто відверто дратуватиме. Краще уникати гостей та відмовитися від запрошення на вечірку.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Відчуєте полегшення. З оптимізмом дивитиметеся у майбутнє. На душі настане справжня весна. Вистачатиме енергії і наснаги щось робити.

У жовтні в багатьох відкриється друге дихання. Бажання працювати додасть наснаги заробляти більше. Астрологиня назвала чотири знаки, які заживуть як королі.

Зараз ви читаєте новину «Так щастить раз на мільйон: ці чотири знаки отримають усе, чого хочуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі