пʼятниця, 27 січня 2012 16:38

Святослав Піскун бачить рак на початковій стадії

Святослав Піскун бачить рак на початковій стадії

Бабуся Святослава Піскуна ворожила на картах, шептала, лікувала дітей. Про це народний депутат розповів у новому номері журналу "Країна".

"Померла в 96 років. Жила в селі Дитятки Чорнобильського району. Біля її будинку завжди стояла черга. Вона ніколи ніде не працювала, не ходила на город, але в неї все було – люди приносили. Якось моя дружина приїхала з друзями до бабусі пошептатися, погадати. Баба каже одному чоловікові: у тебе вдома біда, жінка вмирає. Він не повірив. Але сіли в машину, повернулися. У його жінки інфаркт стався, застали "швидку" біля хати. Як тільки Михайло Горбачов став президентом СРСР, баба сказала, що Україна буде незалежною", - поділився він.

У дитинстві Піскуна його бабуся говорила, що "Славік буде великою людиною".

"Я тоді думав, що здоровий виросту. Вона не любила шептати нікому з родичів. Бо рідна кров не заговорюється. Її дар передався трохи моєму батькові й мені. Якщо прокляну – людина помре. Бачу рак на початковій стадії. Кілька моїх друзів спершу ображалися, коли казав. Їхали до лікаря. Потім дякували, бо прожили на два роки довше", - розповів нардеп.

Піскун зізнався, що вірить в гороскопи.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Святослав Піскун купив квиток на концерт Брітні Спірс за 10 тисяч гривень

"15 років тому зранку почув: "Сьогодні ви зустрінете незвичайного друга". Виходжу з дому, під хвірткою стоїть собака. Я впустив. Він забіг на кухню, дочка кинула котлету. Собака з'їв, упав на підлогу і залишився у нас на 10 років", - зауважив він.

Про те, що просив у Бога Святослав Піскун, нардеп розповідає у новому номері журналу "Країна" № 3 (106) за 26 січня 2012 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «Святослав Піскун бачить рак на початковій стадії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі