вівторок, 26 липня 2011 16:59

Свині-втікачки перепливли півтора кілометра моря

Свині, перевезені на маленький острів Лонга на північно-заході від узбережжя Шотландії, повернулися на материк своїм ходом. Для цього їм довелося проплисти в море близько 1,5 км.

Джеймс Кемерон, господар свиней на прізвисько Мері і Траффл, відвіз їх на острів минулого тижня. Вже на наступний день фермеру зателефонував його знайомий Джей Госс, який побачив в морі двох свиней, що пливуть у напрямку до шотландського узбережжя.

Поява двох відважних плавців на березі викликало справжній ажіотаж серед місцевих жителів.

"Це було неймовірно, - згадує Госс. - Коли свині вийшли з води на берег, вони тремтіли і виглядали переляканими".

Після цього чоловік подзвонив Камерону, заявивши, що його свині повернулися додому. Фермер спочатку не повірив, вирішивши, що його просто розігрують. За його словами, у Шотландії на материку в нього було велике господарство і багато тварин, серед яких шість свиней.

"Раніше я відвозив овець на острів Лонга, і вони сприймали це зовсім спокійно. На острові багато корму і чистої води", - дивується господар відданих кабанчиків.

Однак, як виявилося, свиням умови життя на острові не сподобалися.

"Я знову не буду відправляти Мері і Траффла на Лонгу. Вони недвозначно дали мені зрозуміти, що не в захваті від такого життя, і тому я вирішив залишити їх на материку", - розповів Кемерон.?

Зараз ви читаєте новину «Свині-втікачки перепливли півтора кілометра моря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі