понеділок, 25 липня 2011 12:21

В Україні запустили "звіриний Facebook"

В Україні запустили "звіриний Facebook"

В інтернеті з'явилася соціальна мережа для тварин. На ресурсі "Мордашки.com" господарі реєструють своїх собак і кішок.

Сайт був створений командою ентузіастів з Харкова. Головна мета "Мордашок" - допомогти власникам тварин знайти однодумців, а самим домашнім вихованцям - обзавестися партнерами по прогулянці або сім'ями.

Щоб зареєструвати в "Мордашки" свого вихованця, необхідно заповнити анкету і вказати адресу електронної пошти, стать, вид і породу тварини, описати його зовнішність, а також викласти його фотографію. Після реєстрації господар домашньої тварини може створювати фотоальбоми і розміщувати в ньому знімки улюбленця; викладати відео з участю тваринки і додавати в друзі до вихованця інших користувачів.

На даний час в мережі зареєструвалися близько трьохсот користувачів - господарів домашніх тварин з України, Росії та Естонії. Більшість користувачів поки складають кішки і собаки, проте серед володарів акканутов є щури, морські свинки, тхори, ігуани, міні-піги, комахи та інші тварини.

Власники домашніх тварин по всьому світу нерідко заводять своїм вихованцям сторінки в "людських" соціальних мережах. Так, нещодавно було встановлено, що близько десяти відсотків домашніх тварин у Великобританії мають акаунти в Twitter або Facebook.

Зараз ви читаєте новину «В Україні запустили "звіриний Facebook"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі