вівторок, 17 березня 2009 12:09

Світлана Лобода співатиме на Євробаченні майже останньою

Світлана Лобода співатиме на Євробаченні майже останньою

Світлана Лобода, яка представлятиме Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення", виступить у другому півфіналі під номером 17. Такі результати жеребкування, яке пройшло вчора увечері у Москві.

Як йдеться у повідомленні, під час жеребкування, яке провів у понеділок у Москві переможець минулорічного конкурсу Діма Білан, Україні дістався "джокер", тобто право представника країни вибрати номер виступу.

Найчастіше в такому разі обирають останні номери. І цього разу в другому півфіналі три країни, що отримали "джокери", взяли собі три останні номери. Представниця України виступатиме третьою з кінця.

Інша українська спiвачка Анастасiя Приходько, яка представлятиме на "Євробаченнi-2009" Росiю, вийде під номером 10 відразу в фіналі як представниця країни, яка перемогла минулого року.

У першому півфіналі конкурсу, 12 травня, представники країн виступлять в такому порядку: Чорногорія, Чехія, Бельгія, Білорусь, Швеція, Вірменія, Андорра, Швейцарія, Туреччина, Ізраїль, Болгарія, Ісландія, Македонія, Румунія, Фінляндія, Португалія, Мальта, Боснія і Герцеговина.

У другому півфіналі, 14 травня, країни будуть представлені так: Хорватія, Ірландія, Латвія, Сербія, Польща, Норвегія, Кіпр, Словаччина, Данія, Словенія, Угорщина, Азербайджан, Греція, Литва, Молдова, Албанія, Україна, Естонія, Нідерланди.

До фіналу 16 травня увійдуть по 10 переможців від кожного півфіналу.

Автоматично до фіналу проходять переможець "Євробачення-2008" Росія і країни-фундатори конкурсу - Великобританія, Німеччина, Іспанія і Франція.

Нагадаємо, конкурс естрадної пісні "Євробачення-2009" відбудеться у Москві з 1 по 16 травня 2009 року. Урочиста церемонія відкриття конкурсу запланована на 9 травня на Університетській площі на Воробйових горах, церемонія закриття - 16 травня у Гостинному дворі. Півфінали "Євробачення" пройдуть 12 і 14 травня, а фінал - 16 травня у спортивному комплексі "Олімпійський".

Загалом за головний приз "Євробачення" в Москвi змагатимуться цього року представники 42 країн.

За матеріалами ЛIГАБiзнесIнформ, Радіо Свобода

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода співатиме на Євробаченні майже останньою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі