пʼятниця, 10 листопада 2017 22:50

Свекруха Корчак закрила детектива НАБУ в квартирі

 

Свекруха голови Національного агентства з питань запобігання корупції Наталії Корчак закрила детектива Національного антикорупційного бюро у своїй квартирі.

Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

"Детектив прибув за місцем проживання родички голови НАЗК з метою вручення повістки прибути на допит. Остання висловила бажання бути опитаною на місці та запросила детектива до квартири. Після допиту у момент підписання протоколу вона зателефонувала своєму синові, після чого відмовилася підписувати протокол, замкнула детектива НАБУ у квартирі зсередини та сховала ключа", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У глави НАЗК Корчак проходять обшуки

Поки він знаходився у квартирі, на місце прибула голова НАЗК разом із чоловіком та повідомила працівників НАБУ, які знаходилися ззовні, що викликатиме на місце події ЗМІ.

У 2016 році голова Національного агентства з питань запобігання корупції придбала паркомісце в столичній новобудові бізнес-класу. Її свекруха, у якої нема водійського посвідчення, купила машину Skoda Octavia A7. Журналісти зафіксували автівку на паркомісці глави НАЗК. У декларації Корчак цієї інформації нема.

Зараз ви читаєте новину «Свекруха Корчак закрила детектива НАБУ в квартирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі