середа, 04 червня 2014 14:42

Сунгуровський розповів, у чому біда АТО

Сунгуровський розповів, у чому біда АТО
Микола Сунгуровський. Фото: gazeta.ua

Проблема антитерористичної операції (АТО) полягає не у відсутності військового стану на сході України, а в поганому управлінні.

Таку впевненість в ефірі телеканалу "112 Україна" висловив директор військових програм Центру ім. Разумкова Микола Сунгуровський.

Експерт зазначив, що систему управління антитерористичною операцією можна налагодити без введення військового стану.

"Це питання варто було спочатку поставити. Тобто, створено штаб АТО, ним керує начальник Антитерористичного центру, якому повинні бути підпорядковані всі інші силові структури. Ось цього немає", - підкреслив Сунгуровський.

За його словами, біда не в назві стану, який буде введено, а "вся біда у відсутності управління".

"От якби цим перейнялися, віддали кожному належне за невиконання тих обов'язків, які передбачає в тому числі і закон про боротьбу з тероризмом. Я думаю, що тоді ситуацію було б налагоджено і без введення військового стану", - вважає експерт.

Нагадаємо, вчора спікер парламенту, в.о. президента Олександр Турчинов доручив профільним відомствам розглянути питання про введення військового стану в Донецькій і Луганській областях. РНБО планує розглянути це питання після інавгурації п'ятого президента України Петра Порошенка.

Зараз ви читаєте новину «Сунгуровський розповів, у чому біда АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі