пʼятниця, 19 лютого 2010 11:49

Суми майже добу сидять без води

Суми майже добу сидять без води
У Сумах через аварію на очисному колекторі вже більше 17 годин відключено водопостачання на всіх водозаборах обласного центру.

Відучора, з 16.00, в Сумах припинено водопостачання міста через те, що на очисному колекторі стався прорив засувки. За словами представників комунального підприємства "Міськводоканал", аварійні служби повинні були включити воду одразу після заміни несправної засувки діаметром 800 мм.

Прес-служба Сумської міської ради наразі не коментує ситуацію, але о 10.00 обіцяє провести брифінг для ЗМІ з представником КП "Міськводоканал".

Тим часом у Сумах виникли проблеми з питною водою: купити в продовольчих магазинах негазовану або газовану мінеральну воду ще ввечері було важко.

Сумські супермаркети вивісили оголошення, що 5-літрових ємностей з водою у продажу немає, тому місцеві жителі активно розкуповують півторалітрові пляшки. Біля нечисленних вуличних водонапірних колонок вишукуються черги людей, що набирають воду відрами, повідомляє УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Суми майже добу сидять без води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі