середа, 06 грудня 2017 19:41

Суд над Януковичем: судді дослідили прослуховування розмов Затуліна і Глазьєва

 

Суд переніс на 7 грудня розгляд по суті справи колишнього президента Віктора Януковича.

Про це повідомив головуючий в колегії суддя Владислав Дев'ятко.

На засіданні 6 грудня прокуратура надала суду понад 20 записів телефонних розмов керівників російських органів влади, які в лютому-березні 2014 року обговорювали операцію по захопленню Криму. Зокрема, були оприлюднені переговори радника президента Росії Сергія Глазьєва і колишнього представника президента Росії в Криму Олега Белавенцева.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У справі про держзраду Януковича допитають понад 100 свідків

Адвокат, наданий Україною Януковичу, Ігор Ляшенко заявив суду, що дані переговори не свідчать про причетність його підзахисного до анексії Криму або про держзраду.

4 грудня в Оболонському районному суді Києва відбулося чергове засідання у справі про держзраду і пособництво у веденні війни екс-президента Віктора Януковича, якому інкримінують три статті Кримінального Кодексу України: державну зраду, пособництво у веденні агресивної війни і пособництво в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, що спричинило загибель людей та інші тяжкі наслідки.

Зараз ви читаєте новину «Суд над Януковичем: судді дослідили прослуховування розмов Затуліна і Глазьєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі