неділя, 19 серпня 2012 13:18

Студентам київського політеху змінили графік навчань, щоб розвантажити метро

Студентам київського політеху змінили графік навчань, щоб розвантажити метро
Щодня для 10 тис. студентів вишу заняття будуть починатися не о 8:30 ранку, як зазвичай, а о 10:25. Фото: ua.life.comments.ua

НТУУ "Київський політехнічний інститут" змінив графік навчального процесу 10 тисяч студентів заради розвантаження станції столичного метрополітену.

"Щодня для 10 тис. студентів вишу заняття будуть починатися не о 8:30 ранку, як зазвичай, а о 10:25. Це дозволить Київському метрополітену значно підвищити безпеку і культуру обслуговування пасажирів в ранкові години", - йдеться в повідомленні столичної підземки, пише ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У київському метро приберуть англомовне оголошення зупинок

Зазначається також, що ініціатором перенесення занять для студентів університету був КП "Київський метрополітен", який "щорічно звертається до адміністрації ВНЗ із подібним проханням".

Крім того, у "Київському метрополітені" стверджують, що така практика, яка триває вже не один рік, повністю себе виправдала, оскільки вдалося нормалізувати пасажироперевезення на станції "Політехнічний інститут" у дні занять.

Зараз ви читаєте новину «Студентам київського політеху змінили графік навчань, щоб розвантажити метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі