середа, 17 жовтня 2012 04:47

Стросс-Кан вимагає у журналів 130 тисяч євро за вторгнення в приватне життя

Стросс-Кан вимагає у журналів 130 тисяч євро за вторгнення в приватне життя
Фото: news.gazeta.kz

Колишній глава Міжнародного валютного фонду Домінік Стросс-Кан в суді 16 жовтня зажадав від двох французьких журналів відшкодування збитків за вторгнення в приватне життя, повідомляє Agence France-Presse.

Французькі часописи VSD і Closer опублікували фотографії Стросс-Кана і його нової обраниці Міріам Л'Оффір, зроблені під час їх спільного відпочинку на Корсиці.

За словами Річарда Малки, адвоката Стросс-Кана, з журналу VSD зажадають 80 тисяч євро, а з Closer - 50 тисяч євро. Малка також додав, що опубліковані в журналі фотографії не представляли особливого інтересу для публіки; на його думку, вони були опубліковані, щоб "попередити" Стросс-Кана.

Міріам Л'Оффір, в свою чергу, збирається вимагати від кожного журналу по 100 тисяч євро.

Раніше Стросс-Кан вже обіцяв засудити журнал Closer за втручання в особисте життя: у червні в журналі з'явилося повідомлення про те, що Стросс-Кан розлучився зі своєю дружиною Анною Сінклер, хоча тоді самі подружжя ще не повідомляли про це офіційно. Чутки про їх розставання Анна Сінклер підтвердила тільки в серпні.

Зараз ви читаєте новину «Стросс-Кан вимагає у журналів 130 тисяч євро за вторгнення в приватне життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі