пʼятниця, 29 червня 2012 05:00

Дружина Стросс-Кана вигнала його з дому

Дружина Стросс-Кана вигнала його з дому
Домінік Стросс-Кан і Анна Сінклер на порозі їх будинку в Парижі. Фото: AFP

Дружина колишнього глави Міжнародного валютного фонду Домініка Стросс-Кана Анна Сінклер вигнала його з дому. Про це в ексклюзивному матеріалі повідомляє французьке видання Closer.

За даними тижневика, подружжя розійшлося близько місяця тому. Саме Сінклер наполягла, щоб чоловік покинув їх спільне житло в Парижі, і тепер Стросс-Кан живе в іншій квартирі, також у французькій столиці.

Знайомі колишнього глави МВФ розповідають, що він перебуває в пригніченому стані. Між тим Сінклер, зазначає Closer, "перегорнула сторінку" і "нарешті живе повним життям для себе самої".

Популярна тележурналістка і колишній фінансист в листопаді 2011 року відзначили 21-річчя спільного життя. Як писали деякі ЗМІ, Сінклер закохалася в майбутнього чоловіка, коли брала у нього інтерв'ю. У 1997 році вона пішла з телебачення, щоб уникнути конфлікту інтересів - в той час Стросс-Кан обіймав посаду міністра фінансів Франції. У січні 2012 року Синклер стала головним редактором інтернет-видання Le Huffington Post, французької версії американського новинного проекту.

Стросс-Кан опинився в центрі скандалу в травні 2011 року, коли його затримали в Нью-Йорку за підозрою в згвалтуванні покоївки готелю Sofitel. Та справа розвалилася, всі звинувачення з Стросс-Кана були зняті. У лютому 2012 року його запідозрили в причетності до сутенерства та приховуванні зловживання громадськими коштами, а через місяць висунули звинувачення в звідництві в складі організованої злочинної групи.

Стросс-Кан був змушений піти з посадиглави МВФ незабаром після затримання, а подальші події поставили хрест на його політичній кар'єрі - він мав намір брати участь в президентських виборах як кандидата від соціалістів.

Незважаючи на скандали, Сінклер беззастережно підтримувала чоловіка, нагадує видання.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Стросс-Кана вигнала його з дому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі