середа, 25 квітня 2007 20:28

Шторм у США: 9 загиблих

Потужний весняний шторм у вівторок у штаті Техас став причиною загибелі дев"яти людей. Деякі ЗМІ повідомили, що їх причиною загибелі став торнадо, проте Національна служба погоди США це не підтверджує.

Найсильніше від стихії постраждав район уздовж кордону з Мексикою. Шестеро людей загинули недалеко від техаського міста Ігл-Пасс, четверо з них - в одному мобільному пересувному будинку. У місцевих лікарнях з різними пораненнями знаходяться 74 людини, четверо з них - в реанімації.

Саме місто знаходиться в жалюгідному стані: повністю зруйновано 20 пересувних будинків, будівлю початкової школи і водоочисну станцію, обірвані лінії електропередач, на багатьох будинках зірвані дахи.

Ще три людини загинули у прикордонному мексиканському містечку П"єрдас Неграс, і близько 40 постраждали. Штормом зірвані дахи з десятків будинків, повалені опори лінії електропередач, пошкоджені десятки автомашин, повідомив мер мексиканського міста Оскар Мурілло, пише Newsru.
Зараз ви читаєте новину «Шторм у США: 9 загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі