неділя, 27 березня 2022 20:36

Стала відома доля семи мешканців Чернігівщини, яких викрали окупанти

Стала відома доля семи мешканців Чернігівщини, яких викрали окупанти
Окупанти захопили в Сновську 7 людей, серед них - міський голова. Фото - uzz.org.ua

З'явилась нова інформація про сімох викрадених українців на Сновщині.

Про це повідомили на сайті Сновської міської ради.

Сімох українців росіяни викрали у Сновську, на Чернігівщині зранку 25 березня з самого ранку. Серед захоплених у полон - міський голова. Того ж дня стало відомо, що їх на автомобілях повезли в бік Городні. Попри заяви, що викрадених повернуть найближчим часом, станом на 27 березня їх не знайшли. Заступник мера побував у Городні - проте викрадених там не було.

"Сподівання на те, що їх цього ж дня повернуть назад, як було обіцяно та як було з головам інших громад, не справдилися. Заступник міського голови 26 березня поїхав у Городню. На ворожому блокпосту в Хотуничах його зупинили і не пропустили далі. Перевірили документи, з'ясували причину поїздки і призначили зустріч на 27 березня 2022 року об 11:00", - повідомили на сайті міськради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер Тростянця розповів про звільнення міста

На разі відомо, що всі викрадені живі - проте їхнє місце перебування невідоме.

"Сьогодні заступник міського голови знову поїхав на блокпост разом з матір'ю та дружинами викрадених чоловіків. Їх знову не пропустили на Городню. Відбулася розмова з військовими РФ, які зазначили, що сновчани живі, проте в Городні їх нема. Більше ніякої інформації вони не повідомили", - написали в пості.

Обласні правоохоронні служби та міська рада докладають всіх зусиль, щоб повернути людей.

Під обстріл російських окупантів поблизу Чернігова потрапив мер Івано-Франківська Руслан Марцінків з командою. Про це очільник міста сам повідомив у соцмережах. "Ми з гуманітарною місією їздили до Чернігова. Ми були обстріляні ворогом. Слава Богу всі живі, є декілька поранених", - сказав Марцінків.

Зараз ви читаєте новину «Стала відома доля семи мешканців Чернігівщини, яких викрали окупанти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі