понеділок, 24 лютого 2020 21:45

США передали українським військовим наметовий комплекс вартістю $1,5 млн

 

США передали Силам спеціальних операцій Збройних сил України наметовий комплекс вартістю $1,5 млн.

Намети отримав 142-й навчальний центр ССО у Бердичеві Про це йдеться у повідомленні Посольства США в Україні у Twitter.

"Нещодавно США надали навчально-тренувальному центру Сил спеціальних операцій Збройних сил України наметове містечко вартістю 1,5 млн доларів", - сказано у повідомленні.

Під час церемонії передачі українським Силам спецоперацій наметового комплексу типу "Аляска", командир Європейського командування Сил спеціальних операцій США генерал-майор Кірк Сміт заявив, що радий тому, що США допомагають Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі стало спокійніше: повідомили останні новини

"Хоча це може здатися дуже невеликою річчю – у плані наметів та приміщень, у яких солдати можуть жити, під час навчань – ми розуміємо, як і ви розумієте, наскільки важливо зробити міцним фундамент для їхнього навчання. Все починається з дуже міцної, стійкої основи. Немає кращої аналогії для цього, ніж бетон, який заливають під ці намети. Також важливо, щоб у вас була вся інфраструктура для забезпечення цих наметів електрикою і теплом", - заявив він.

 
 

Державна служба з надзвичайних ситуацій отримала десять снігоболотоходів Богун українського виробництва, а також спеціальне обладнання і спорядження. Один всюдихід обійшовся рятувальникам в 2,88 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «США передали українським військовим наметовий комплекс вартістю $1,5 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі